Home


Chiptuningsbokse

Div. autoudstyr

Rullefelt

Pressen skriver

Forhandlere

Monteringsvejledning

Om SanCo

Webshop

Kontakt os

 
 
English Version
English Version
 
 
  
  
 

Om SanCo Chiptunings-Moduler

Om SanCo Tunings-Center
SanCo ApS er en virksomhed med speciale i auto-tuning. Vi holder til på vores nye tunings-center i Aalborg, hvor vi har topprofessionelle udstyr som eks. 4WD rullefelt og Maha røggas testudstyr.

Vi arbejder udelukkende med tuning på fuld tid, og yder vi altid en helt igennem professionel service. Vi svarer altid på telefon og e-mail. Ønsker du som forhandler et besøg, kommer vi gladeligt ud og tager hånd om sagen.

For at kunne tilbyde vore kunder i hele Skandinavien det største og bedste program af tunings moduler, køber vi vores produkter ved fem af de største producenter i EU, og lancerer dem med vores anerkendte mærke, SanCo.

Før vi lægger navn til et nyt produkt, har vi testet det godt og grundigt - både på vores eget 4WD rullefelt og via vores testkørere. (Ønsker du at blive testkører, så kontakt os, måske står vi lige og mangler din bil).

Mange af vores moduler er TÜV godkendte og vi har både digitale og analoge moduler.

Ofte kan du vælge imellem 2-3 forskellige moduler til sin bil, så der er noget for enhver smag og pengepung. Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din bil, så tøv ikke med at kontakte os.

Levering/montering
Vi sender altid fragtfrit og uden gebyrer til hele Danmark.

Ønsker du at få dit modul monteret, så gør vi det gerne på vores tunings-center i Aalborg eller ved en af vore eksterne montører.

Garanti
Vores fabriksgarantiperiode er 3 år.

SanCo importerer og distribuerer chiptuning moduler (tuningsbox) til de fleste dieselbiler. Modulet er et optimeringsystem til turbodiesel-biler, som forbedrer din motors ydelse med ca. 20-25%.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------
SanCo ApS, Fåborgvej 4, 9220 Aalborg Ø. Tlf. +45 70 25 51 82. E-mail: