Home


Chiptuningsbokse

Div. autoudstyr

Rullefelt

Pressen skriver

Forhandlere

Monteringsvejledning

Om SanCo

Webshop

Kontakt os

 
 
English Version
English Version
 
 
  
  
 

Om SanCo

SanCo FLYTTER
Efter 13 gode år på adressen Fåborgvej 4 i Aalborg Øst er vi nu flyttet ud af lokalerne.

SanCo kører stadig på fuld tryk, men da vi mere og mere er blevet et online softwarefirma, som primært leverer tuningsprogrammer til vores 60 forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, England, Letland, Polen og Australien, er vi nu kommet frem til, at det at have et værksted i Aalborg ikke er nødvendigt, ej heller rentabelt.

Som kunde hos SanCo vil du nu primært blive henvist til vores dygtige forhandlere. Det gælder både for biler, lastbiler og traktorer.

Ønsker du at købe tuningsbokse, så gør vi stadig i dette, men vores lager er bragt meget ned. Bestillinger vil fremover blive sendt direkte fra producenterne i Tyskland. De er som altid vores store partnere Speed-Buster og DTE systems.

Varen bestiller du ved os på mail eller telefon. Du vil få samme gode support og vejledning fra os, ligeledes vil du også blive faktureret fra os.

Vi vil gøre alt for at denne omstilling, som faktisk har været under vejs de sidste 2 år, ikke på nogen måde vil være en gene for dig som kunde.

Er du i tvivl om, hvordan du nu står stillet som eksisterende kunde eller forhandler, så kontakt os meget gerne på telefon 70 25 51 82 eller på email

SanCo importerer og distribuerer chiptuning moduler (tuningsbox) til de fleste dieselbiler. Modulet er et optimeringsystem til turbodiesel-biler, som forbedrer din motors ydelse med ca. 20-25%.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------
SanCo ApS, Aalborg. Tlf. +45 70 25 51 82. E-mail: